Logo
Illustrasjonsfoto

Telefon, TV og bredbånd

Leverandør/pakke

Borettslaget har avtale med GET. Det er tegnet abonnement på en "Trippel-løsning", som innebærer at alle får telefon, kabel-TV og bredbånd (Internett) med Getboks II. Informasjonen nedenfor er gyldig per 01.07.2017. Det ble tegnet ny avtale våren 2016, som ble reforhandlet sommeren 2017. Det er ikke mulig å melde seg ut av avtalen, da den gjelder kollektivt for hele borettslaget.

Kostnader

Løsningen er inkludert i felleskostnadene, og utgjør for 2017 til sammen ca kr 5 734 pr leilighet per år, og består av ca kr 883 for bredbånd, 1 188 for telefon og 3 663 for kabel TV. For 2016 var beløpene kr 5 450,- pr leilighet pr år, fordelt med ca kr 828 for bredbånd, 1 188 for telefon og 3 436 for kabel-TV.

Telefon

Avtalen inkluderer en gratis, trådløs telefon og abonnementet "Freetime" (gratis å ringe til alle fasttelefoner i Norge).

TV

Vår avtale inkluderer 5 ekstra kanaler ut over basispakken, samt Gets beste dekoder med opptaksmulighet (Getboks II). Det er mulig å bestille ekstra dekoder for et annet rom (Getboks mikro) og bestille ekstra kanaler. For å bestille, tar du kontakt med Get, eller bestiller direkte via fjernkontrollen på din dekoder. Du kan også bestille ekstra vegguttak for TV eller Interett hos Get. Det er mulig å se de mest vanlige TV-kanalene med analoge signaler, dvs uten å ha dekoder. I så fall må du koble TV-en direkte til antenneuttaket og stille inn kanalene på TV-en.

Bredbånd

Det ble opprinnelig installert et kabelmodem i alle leiligheter. Dette er ikke lenger nødvendig, da Getboks II leverer samme tjeneste, har innebygget trådløs ruter (og kan i tillegg tilby høyere maks-fart). Bredbåndsløsningen er "Basis 50", med 50 Mbps (Megabit per sekund) i nedlastingshastighet og 20 Mbps i opplastingshastighet (ut), samt egen epost-adresse, hjemmesideløsning og sikkerhetspakke fra Norman. Hastighetene kan oppgraderes, se mer info her. Ved oppgradering vil du få fratrekk for pakken du allerede har betalt for.

Brukerstøtte/support

Du får brukerstøtte via chat og telefon til Get, se info på get.no. Du kan også få hjelp hos forhandlere, der de nærmeste er Power (tidl Expert XL) på Alnabru (ved OBS!). Merk at Get har lagt ned sitt kundesenter i Maridalsveien.


Illustrasjonsfoto
Design og utvikling: Publikant - www.publikant.no