Logo

NB! Disse sidene blir fra 1. november 2019 ikke lenger vedlikeholdt!

Borettslaget bruker nå Vibbo som beboerportal, der du også finner informasjon om din egen leilighet.

Gå til Vibbo. Får du ikke logget inn, har du ikke registrert deg hos OBOS, det gjør du litt nede på forsiden på Vibbo eller her

Illustrasjonsfoto

Bomiljø > Nøkler og brikker

Det benyttes samme nøkkel til din egen inngangsdør som til hengelåsen som ble levert til boden. Til inngangsdørene til blokkene (både fra bakkeplan og garasje), bodgangene og garasjen benyttes elektroniske brikker. Din brikke passer kun i inngangsdørene til blokken der du bor (bortsett fra de som bor i lavblokkene F - K, som også kommer inn i høyblokken vis a vis for å kunne komme ned i garasjeanlegget ved heisstans).

Tapte nøkler og brikker bes meldt til styret!

Andelseiere kan bestille nye nøkler og brikker via styret! Benytt kontaktskjemaet - husk å oppgi leilighetsnummer, telefonnummer og antall! Regningen og nøkler/brikker blir sendt i oppkrav/rekommandert til andelseier.

I enkelte oppganger er det montert automatisk døråpner på inngangsdørene. Der dette er installert, anbefales det at denne benyttes.

Har du behov for øyeblikkelig hjelp, er Aker lås og nøkkel i Brobekkveien 105 vår leverandørt. De har tlf. 07707 og har døgnservice.


Illustrasjonsfoto
Design og utvikling: Publikant - www.publikant.no